Stepenice

Dašak elegancije i udobnosti…

Lijepe i udobne, stepenice su središnji dio personalizacije Vašeg bazena.
Jednostavno, užitak za ​​čitavu obitelj koji olakšava i osigurava bolji pristup bazenu, posebno preporučljivo za mlađe i starije.

Proizvedeni u našoj tvornici (osim modela Orbis) od visokokvalitetnih materijala, oni se sustavno provjeravaju i testiraju prije puštanja u prodaju.

Stepenice Enjoy

Stepenice EnjoyStepenice EnjoyStepenice Enjoy

Širina: 2,50 m

Dostupne ekskluzivno sa SARA modelima bazena

Stepenice Enjoy, elegantnog i bezvremenskog dizajna, posebno su oblikovane za model Elsa. Zahvaljujući njihovim dimenzijama možete uživati u prostranom i udobnom prostoru za druženje u samom bazenu, bez smanjivanja površine namijenjene plivanju.

 

Širina: 2,96 m

Dostupno samo na modelima suvremenog : Clea, Luna, Eva, Emma i Lola.

Integrirani dio bazena, oblik stepenica Pacio štedi prostor oko bazena. Bazen i stepenice čine jednu cjelinu, nedjeljivu.

Stepenice Inside

Stepenice InsideStepenice InsideStepenice Inside
INSIDE su najnovije unutarnje stepenice Bazena Waterair
Dostupne ekskluzivno sa SARA modelima bazena, INSIDE objedinjuju suvremeno oblikovanje i ergonomiju. Ugaoni položaj omogućuje korištenje cjelokupne dužine bazena za plivanje i osigurava siguran pristup.

- Dvije dostupne boje: bež granit i sivi granit
- Dodatna oprema: rotirajuća masažna mlaznica i Escalight (3 LED svjetiljke osvjetljavaju i osiguravaju pristup bazenu)
Širina: 1,17 m

Stepenice za bazene Orbis najnoviji su proizvod iz asortimana stepenica za Piscines Waterair. Njihov elegantan i suvremen dizajn omogućuje skladno postavljanje na sve oblike bazena.

Stepenice Paso

Stepenice PasoStepenice PasoStepenice Paso

Širina: 1,60 m

Mala širina stepenica Paso omogućuje jednostavnu ugradnju u bazene različitih konfiguracija. Druga stepenica je osmišljena kako bi poslužila i kao udobno mjesto za sjedenje.

Dostupno u bijeloj boji ili s uzorkom.

Rimske stepenice

Rimske stepeniceRimske stepeniceRimske stepenice
Širina: 2,60 m

Elegantne i prostrane, rimske stepenice nude ugođaj pravog opuštanja. Dostupno u bijeloj boji ili s uzorkom. Rimske stepenice mogu također biti opremljene rotirajućom mlaznicom.

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja