Lokalni distributer

Tvrtka za bazene Waterair, proizvođač bazena dostupan svugdje širom Francuske.

 

 

Tvrtka za bazene Waterair je zapravo jedan tim od 330 osoba koji zajednički rade na ostvarenju jednog cilja: ostvarite san da imate bazen!

Prije: Naši savjetnici i specijalizirani tehničari za bazene će Vas saslušati, uvažiti sve aspekte, te Vam pomoći pri odabiru. Bazeni Waterair nude Vam izradu besplatne provedbene studije, personalizirane i neobvezujuće.

Za vrijeme: Vam nudimo punu podršku za uspjeh Vašeg projekta: ako se odlučite na samostalno postavljanje računajte na podršku naših tehničkih savjetnika. Nudimo podršku i ako se odlučite za formulu Posikit.

Poslije: Ako imate pitanje u pogledu punjenja bazena, niste sigurni kada je potrebno održavanje ili jednostavno želite novu dodatnu opremu. Naši savjetnici i specijalizirani tehničari za bazene stoje Vam na raspolaganju.

 

Waterair, proizvođač bazena koji ima razgranatu mrežu distributera i savjetnika u Vašoj blizini, širom čitave Francuske i u preko 30 zemalja Evrope i svijeta.
U potpunosti Vam stojimo na raspolaganju za savjetovanje, pomoć u odabiru te u nadziranju provedbe Vašeg projekta. Zatražite svoju besplatnu provedbenu studiju za besplatnu ponudu!

Zatražite
besplatan katalog
BESPLATNO
Personalizirana studijaZatražite provedbenu studiju, besplatnu i personaliziranu

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja