Filtriranje

Odaberite sustav filtriranja za Vaš bazen.
Usklađenost s vodom i okolišem predstavlja prioritet za bazene Waterair. Jeste li znali da pravilno održavan bazen nikada nije prazan? Stoga je vrlo važno odabrati dobru kombinaciju kvalitetnih proizvoda za filtriranje i čišćenje: time osiguravate čistu, bistru vodu i što je najvažnije, nisku potrošnju vode.
Tehnički prostor za opremu i višenamjenske prilagodbe

Ekskluzivno dizajnirani sustav Locatec® Bazena WATERAIR je višenamjenski, industrijski proizveden, estetski i praktičan uređaj, koji osigurava optimalnu udobnost korištenja.

Locatec® Premium

Locatec® PremiumLocatec® PremiumLocatec® Premium

Tehnički prostor za opremu i višenamjenske prilagodbe

Sustav Locatec® Premium objedinjuje sve prednosti sustava Locatec® ali uz još više mogućnosti. Postolje i rešetka tuša koja odaje dašak elegancije a ima izgled i dojam prirodnog drva.
Sustav Locatec® Premium opremljen je priključkom za slap, a sadrži i pripremu za klorinator za slanu vodu.

Filwat Compact System® izrađen je od strane tvrtke Bazeni WATERAIR a ovjeren od strane TÜV-a (broj R60022656) te se koristi za bazene s površinom manjom od 35m2 (osim s dubokim dnom).

Tvrtka za bazene Waterair nudi klasične uloške za filtriranje koji se postavljaju u tehničkoj sobi uz bazen ili u podrumu Vaše kuće.

 

Sustav za filtriranje pijeskom jednostavno se postavlja u tehničkom prostoru uz bazen ili u podrumu Vaše kuće.
Unaprijed sastavljeni sklop filtra

Lokalna tehnička služba brine o pred-sastavljanju konstrukcija malih i srednjih bazena, kako bi postavljanje bilo čim praktičnije i jednostavnije.

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja