Bazen, Elsa, 8,50m x 3,85m, escalier Enjoy, liner Toskana Bazen, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Bazen, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris

Bazen Elsa

Tehničko(a) svojstvo(a) bazena

Model : Elsa 8-385
Dimenzije : 8,50m x 3,85m
Stepenica : Enjoy
Obloga : Toskana
Ovalni

Bazen ElsaElsa

Montažni bazen Elsa osvojit će vas svojim bezvremenskim dizajnom.

Ovaj se bazen ističe svojim izduženim i profinjenim oblikom koji omogućuje dobru cirkulaciju oko bazena. Ovaj moderni bazen skladno se uklapa u Vaš vrt zahvaljujući svojim blago zakrivljenim linijama. Bazen je idealan za obitelj, ispunjava sve želje i odgovara svim namjenama.

Dimenzije

Ovaj je ovalni bazen dostupan u 8 dimenzija, od 6,43 do 12,01 m duljine te od 3,57 do 4,15 m širine. Bazen Elsa ima stepenice Enjoy, koje su udobne zahvaljujući prostoru za sjedenje i zahvale zbog svojeg oblika. Ovisno o Vašem izboru, mogu se postaviti na jedno od četiri zaobljena kuta bazena. Zbog toga je ovaj bazen prikladan za sportaše, kao i za rekreativce koji uživaju u igrama u vodi.

Dodatne značajke

Model Elsa opremljen je novim stepenicama Enjoy, koje daju dašak originalnosti i estetike. Protuklizne stepenice također su praktične: ugrađuju se izravno u bazen u kut koji odaberete, kako bi ostavile prostora za prostranu liniju za plivanje.

Udobnost

U stepenice bazena Elsa mogu se dodati mlaznice za masažu za nezamjenjivi wellness doživljaj. Također možete odabrati LED svjetla Escalight, koja će osvijetlili Vaš bazen i stvoriti jedinstveni ugođaj za ljetne večeri.

Serijska oprema

Odaberite jednu od sljedećih boja obloge: Bleu Azur, Menthe, Toscane, Gris, Dostupan Vam je i širok izbor nijansi kako biste dobili bazen koji odražava Vašu osobnost. Možete odabrati ravno dno od 1,20 m ili 1,50 m, dno s malim udubljenjem ili duboko dno i prilagodite bazen vlastitoj osobnosti.

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja