Bazen, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Gris Bazen, Luna, 6,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toskana Bazen, Luna, 7,54m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toskana

Bazen Luna

Tehničko(a) svojstvo(a) bazena

Model : Luna 2-296
Dimenzije : 6,54m x 2,96m
Stepenica : Pacio
Obloga : Gris
Nepravilni

Bazen LunaLuna

Bazen Luna jednostavan je i elegantan te se prilagođava svim eksterijerima. To je bazen s dimenzijama po izboru koji sadrži i ugodni prostor za opuštanje zahvaljujući stepenicama Pacio. Također je idealan za igru ili održavanje forme!

Dimenzije

Dimenzije ovog bazena idealan su kompromis obiteljima koje žele pravi prostor za kupanje, a raspolažu ograničenom površinom. Bazen je dostupan u dva formata, širine 2,96 m i duljine po izboru, od 6,54 m do 7,47 m, čime se dobiva površina od 18 ili 21 m2. To znači da čitava obitelj može uživati u njemu.

Serijska oprema

Vaš se bazen može prilagoditi zahvaljujući brojnoj opremi za najveću udobnost. Boja bazena prilagođava se svim Vašim željama. Dostupne su obloge boje Menthe, Bleu Azur, Gris ili Toscane, a izbor je Vaš! Moderni rubnjaci Stone upotpunit će bazen Vaših snova. Na kraju odaberite profil dna koji Vam odgovara: ravno dno, udubljeno dno, dno s malim udubljenjem i duboko dno, za sportsku ili obiteljsku namjenu – bazeni Waterair dolaze u svim varijantama.

Udobnost

Bazen Luna s integriranim stepenicama Pacio omogućuje Vam da iskoristite prostor oko bazena. Dostupna je i čitava paleta pregrada i alarma za sigurnost bazena, kao i veliki izbor pokrivača, koji će vodu držati na ugodnoj temperaturi kako biste u bazenu mogli uživati i prije i poslije ljeta. Kako biste istaknuli oblik ovog bazena, upotrijebite svjetleće točke i uredite ugodni prostor za nezaboravne večeri tijekom čitavog ljeta.

Dodatne značajke

Zahvaljujući svojem obliku, bazen Luna može se jednostavno pokriti kupolom ili pokrivačem, pri čemu također dolazi do izražaja prednost stepenica Pacio.

Bazen Luna može se prilagoditi kako bi ispunio sve Vaše želje.

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja