Bazen, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Bazen, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Bazen, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe

Bazen Sara Mini

Tehničko(a) svojstvo(a) bazena

Model : Sara Mini 03
Dimenzije : 3,88m x 2,71m
Stepenica : Inside
Obloga : Menthe
Mini

Bazen Sara MiniSara Mini

Sanjate o bazenu u svojem vrtu, ali mislite da nemate dovoljno prostora? Otkrijte novi model malenih bazena Waterair Sara Mini manjih dimenzija, koji će Vam u najmanje prostora pružiti najkvalitetnije trenutke opuštanja. Ovaj praktični i moderni model prilagođava se ograničenjima u Vašem vrtu i može se upotpuniti brojnom serijskom opremom kako bi ispunio sve Vaše želje.

Dimenzije

Bazen Sara Mini napravljen je kako bi se s lakoćom uklopio u vrtove malih dimenzija. Duljine 3,88 m i širine 2,71 m, idealan je za osvježenje za lijepog vremena i za trenutke opuštanja. Ovaj model bazena ima ravno dno dubine od 1,20 m.

Serijska oprema

Obloga za bazen Sara Mini dostupna je u bojama po Vašem izboru: Toscane, Azur, Gris ili Menthe. Zahvaljujući stepenicama Inside integriranima u bazen možete u potpunosti iskoristiti njegovu površinu za kupanje i za opuštanje. 

Na raspolaganju Vam je nekoliko sustava filtriranja:

- Filtar s ulošcima

- Filtar s pijeskom

- Sustav Filwat Compact System

Stručnjak tvrtke Waterair dat će Vam savjet o sustavu filtriranja prilagođenom načinu na koji ćete upotrebljavati svoj bazen.

Opcije za udobnost

Dostupno je više opcija kako biste imali bazen svojih snova. Odaberite rubnjake Stone za uredan izgled prostora oko bazena – njihov moderan dizajn i prirodna boja donijet će Vašem prostoru za opuštanje dašak elegancije.

Odaberite i LED svjetla, bijela ili u boji, kako biste u svojem Mini bazenu mogli uživati i navečer. U stepenice možete dodati mlaznice za masažu ili sustav rasvjete Escalight kako biste usavršili dizajn svojeg bazena.

Prednosti

Zahvaljujući manjim dimenzijama praktičan je za osvježenje i opuštanje, a zbog svoje duljine veće od 3,5 m omogućuje uporabu gume za plivanje za održavanje kondicije.

Idealan za opuštanje i prilagođen malim prostorima – bazen Sara Mini će Vas osvojiti!

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja