Bazen, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toskana Bazen, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Toskana

Bazen Olivia Mini

Tehničko(a) svojstvo(a) bazena

Model : Olivia Mini 237
Dimenzije : 4,23m x 2,37m
Stepenica : Échelle
Obloga : Toskana
Mini

Bazen Olivia MiniOlivia Mini

Želite postaviti bazen u vrt, ali nemate dovoljno prostora? Novi model Olivia Mini upotpunjava ponudu malenih bazena Waterair. Ovaj je model jednako praktičan i estetski privlačan te se savršeno prilagođava i najmanjim prostorima. 

Iako je malen, model Olivia Mini ispunit će sve Vaše želje, bilo za igrom ili opuštanjem! 

Dimenzije 

Duljine od 3,30 do 4,23 m, bazen Olivia Mini savršeno će se uklopiti u vrtove svih veličina, čak i one najmanje. Njegovo ravno dno na dubini od 1,20 m omogućava zabavu uz čvrsto tlo pod nogama i malima i velikima. 

Serijska oprema 

Obloga za bazen Olivia Mini dostupna je u bojama Toscane, Azur, Gris ili Menthe. Odaberite stil koji Vam odgovara za bazen koji će odražavati Vašu osobnost.

Opcije za udobnost 

Za još veću udobnost izaberite rješenja iz širokog raspona serijske opreme. Primjerice, stepenice Orbis omogućavaju jednostavan i siguran pristup bazenu. Za savršen završni izgled odaberite rubnjake Stone. Ti protuklizni, otporni i lijepi rubnjaci idealna su poveznica između bazena i vrta. Za kraj, za ugodnost kupanja tijekom večeri dodajte LED svjetla. 

Prednosti 

Njegove zaobljene linije omogućavaju:

- praktičnije i jednostavnije kretanje oko bazena

- jednostavnije održavanje

- lako pokrivanje

 

Olivia Mini omogućit će Vam postavljanje bazena i tamo gdje Vam se to činilo nemogućim!

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja