Bazen, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toskana Bazen, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toskana Bazen, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella

Bazen Lola

Tehničko(a) svojstvo(a) bazena

Model : Lola
Dimenzije : 3,75m x 2,96m
Stepenica : Pacio
Obloga : Toskana
Mini

Bazen LolaLola

Elegantni i suvremeni mini bazen Lola idealne je veličine i prilagođava se svim eksterijerima, čak i onim najmanjim. Njegov kvadratni oblik omekšan je zaobljenim kutovima i čini ga ugodnim prostorom za opuštanje te uživanje u ugodnim trenucima.

Dimenzije

Dimenzije bazena Lola. 3,75 m x 2,96 m, savršene su za osobe koje u vrtu žele bazen, ali ne raspolažu s puno prostora. Mini bazen Lola uljepšava prostor u kojem se nalazi i ima površinu za opuštanje od 9 m2.

Serijska oprema

Mini bazen Lola dolazi s brojnom serijskom opremom koja se može prilagoditi prema Vašim željama: ravno dno dubine od 1,20 m, obloga prilagodljive duljine u bojama Gris, Menthe, Toscane ili Bleu Azur, ulazne stepenice Pacio koje su sukladne obliku Vašeg bazena te tri ponuđena sustava filtriranja, s uloškom, s filtrom s pijeskom ili kompaktnim sustavom.

Udobnost

Kako biste svojem bazenu Lola dodali potpunu udobnost, možete ga opremiti rubnjacima Stones i rasvjetom u boji ili LED rasvjetom. Na taj ćete način uživati u lijepom pogledu na bazen nakon što padne noć. Kako biste povećali udobnost i ljepotu svojeg bazena te zajamčili potpunu sigurnost, modelu Lola možete prilagoditi cerade, sigurnosne pregrade i alarme.

Dodatne značajke

Zbog njegove unutarnje površine od 10 m2 a bazen se može savršeno uklopiti neovisno o konfiguraciji i veličini vrta.

Lola je mini bazen, ali to Vas ne sprječava da ga prilagodile svojim željama.

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja