Bazen, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toskana Bazen, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Toskana Bazen, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, liner Toskana

Bazen Sofia

Tehničko(a) svojstvo(a) bazena

Model : Sofia 07
Dimenzije : 7,16m x 4,36m x 3,72m
Stepenica : Enjoy
Obloga : Toskana
Bubrežasti

Bazen SofiaSofia

Bazen Sofia osvojit će Vas svojim privlačnim i modernim izgledom. Zaobljenog je oblika i s lakoćom će se uklopiti u Vaš vrt. Otkrijte sve karakteristike jedne od posljednjih kreacija tvrtke Bazeni Waterair. 

Dimenzije

Model bazena Sofia dostupan je u 4 dimenzije. Raspon dimenzija je između 6,04 m i 9,05 m duljine, 3,53 m i 5,36 m širine te površine između 17 i 38 m2. Svojim dimenzijama prilagodit će se svakom tipu vrta. 

Serijska oprema 

Bazen Sofia s integriranim stepenicama Enjoy isporučuje se s oblogom u boji Toscane, Azur, Gris ili Menthe. 

Prema svojim željama možete odabrati ravno dno od 1,20 m ili dno s malim udubljenjem. 

Na raspolaganju Vam je nekoliko sustava filtriranja:

- Filtar s ulošcima

- Filtar s pijeskom

- Sustav Filwat Compact System

Stručnjak tvrtke Waterair dat će Vam savjet o sustavu filtriranja prilagođenom načinu na koji ćete upotrebljavati svoj bazen.

Opcije za udobnost

Prilagodite svoj prostor za odmor vlastitim željama zahvaljujući različitim opcijama koje nudi tvrtka Bazeni Waterair. Primjerice, možete odabrati ravno dno od 1,50 m, ili rubnjake Stone koji su jednako estetski privlačni i izdržljivi. Za filtriranje su Vam na raspolaganju sustavi Locatec, Locaroc i Locatec Premium. 

Za još veću udobnost i užitak korištenja mogu se odabrati mlaznice za masažu za neograničeno korištenje između dva skoka u vodu ili opcija za plivanje protiv vodene struje. 

Ljubitelji noćnog kupanja mogu odabrati bijela LED svjetla ili svjetla u boji. 

Prednosti

Njegove integrirane stepenice i mjesto na koje se postavljaju oslobađaju liniju plivanja i omogućuju Vam da u potpunosti iskoristite mogućnosti svojeg bazena. 

Model Sofia zaobljenog oblika lako se pokriva kupolom ili pokrivačem. Svojim uglađenim izgledom i srednjim dimenzijama uklopit će se u svaki tip vrta. 

S prilagodljivim modelom bazena Sofia možete stvoriti prostor za odmor prilagođen Vašim željama!

Zatražite Vaš BESPLATNI katalog bazena

Treba ispuniti sva polja